Hybride warmtepomp

Hybride warmtepomp

De klant wilde graag verduurzamen en de zelf opgewerkte elektrische energie gebruiken om de woning mee te verwarmen. Wij kwamen tijdens het adviesgesprek en werkopname tot de keuze voor een hybride warmtepomp. Het afgiftesysteem bij klant werd vloerwarming, waarbij met een lage aanvoer watertemperatuur de woning perfect verwarmt kan worden.

Zonnepanelen, dakbedekking en zinkwerk

Zonnepanelen, dakbedekking en zinkwerk

Een plat dak van 15 jaar oud gaf op diverse plekken lekkage. Op dit dak lagen zonnepanelen van 12 jaar oud. De klant wilde graag een gerenoveerd dak en stond in dubio om de bestaande zonnepanelen terug te plaatsen of deze te vervangen voor nieuwe.

Nieuwe badkamer

Assendorp favicon

In verband met een sterk verouderde badkamer wilde deze klant graag een compleet nieuwe badkamer, maar dat niet alleen. Het ging ook om meer comfort en meer ruimte. Het werd een grondige aanpak met een bij ons aangesloten binnenhuisarchitect.

Uitbouw en verduurzaming woning

Assendorp favicon

Tegelijk met de verbouwing van de uitbouw wilde de klant de hele woning verduurzamen en vernieuwen. Assendorp werd gevraagd om hen bij de hand te nemen en te adviseren. Samen bepaalden wij het programma van eisen waar een compleet plan op is uitgewerkt, inclusief aanpassen van de cv- en elektra-installatie.

Chat openen
1
Waar kunnen we je mee helpen?
👋🏼 Waar kunnen we je mee helpen? Vraag het ons gerust!